Veranda Zijwanden

PalaceGarden verkoopt vier verschillende soorten zijwanden voor veranda’s. Met deze zijwanden creëert u een terrasoverkapping die nog comfortabeler wordt gemaakt door middel van een zijspie óf een zijwand. Hiermee wordt de terrasoverkapping aan één of meerdere zijden dichtgemaakt waardoor u bent afgeschermd van regen of wind én zo extra vaak- en lang van uw terrasoverkapping kunt genieten.

Hierden - Sunrooms terrasoverkapping

Spie kozijn

De spie kozijn wordt geplaatst tussen de overkapping en de schutting. De spie kozijn is als het ware een aluminium frame met polycarbonaat / glas waardoor u géén last meer heeft van regenbuien en windstoten!

Aluminium rabatdelen i.c.m. polycarbonaat / glas

De aluminium rabatdelen in combinatie met polycarbonaat van PalaceGarden zijn te leveren in de standaardformaat, maar ook maatwerk is mogelijk bij PalaceGarden. Kies voor comfort, kies voor PalaceGarden!

Aluminium Rabatdelen met Spie kozijn

In de naastgelegen afbeelding treft u de zijwand van aluminium rabatdelen met spie kozijn. Geniet het hele jaar door met de aluminium rabatdelen met spie kozijn van PalaceGarden. Wij leveren ook maatwerk.

Zijwand van Polycarbonaat / glas

Onze zijwanden van polycarbonaat zijn van uitstekende Duitse kwaliteit. Een glazen spie is bij een zijwand van polycarbonaat niet meer nodig. Wij monteren uw zijwand van polycarbonaat snel en voordelig!