Zonwering

Elektrische zonwering

Kies voor elektrische zonwering in de stijl passend bij uw veranda. Als het echt te warm is buiten in de zon, kan het onder uw veranda nog prima vertoeven zijn. Voor onze veranda’s en tuinkamers hebben wij speciale zonwering ontwikkeld. Elektrische zonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en designs en is op maat leverbaar. Via geleiders wordt het doek van deze verandazonwering over/ onder  het dak geleid. Het doek wordt in alle standen goed gehouden, door het spansysteem

Elektrisch aangedreven zonwering

De zonwering wordt elektrisch aangedreven. U kunt de zonwering bedienen door middel van de bijgeleverde handzender.

Daarom u kiest voor de elektrische zonwering:

  • Geringe installatiehoogte
  • Te bedienen met afstandsbediening
  • Doek blijft vrij van wind en regen
  • Vele kleuren en designs mogelijk
  • Perfecte onderhoudsarme zonwering

Plisse zonwering

Heb je last van de altijd vervelende zon, maar vind je de zonwering bovenop de overkapping ook zo prijzig?

Overweeg dan de plissé zonwering toe te passen en geniet van de schaduw of van de moderne gemoedelijke warme uitstraling van de plissé zonwering.

Het systeem is toepasbaar op meerdere Terrasoverkapping merken, in standaard afmetingen en of op gewenste maatvoering te bestellen en leverbaar in verschillende RAL-kleuren.

Leverbare kleuren voor de plisse stof.

leverbaar-1

Leverbare kleuren voor de omkasting van de plisse zonwering.

leverbaar-2

Een overkapping is uiteraard een ideale vorm om je woning, kantoorgebouw en of tuin te voorzien van schaduw en verfrissende verkoeling. Echter bij de keuze van een glasterrasoverkapping en of polycarbonaat is de wens om het zonlicht oftewel scherpe licht tegen te gaan. Hierbij is de Plisse zonwering een ideale voordelige zonwering passend voor ieder type overkapping. De plissé zonwering is standaard te verkrijgen in de kleur grijs. De afmetingen zijn standaard leverbaar op basis van 250-300-350-400 centimeter uitval met een breedte van 934 millimeter, echter heb je een afwijkende afmeting dan is deze ook op maat te bestellen bij ons. Het doekkleur van de plissé zonwering is standaard leverbaar in de kleur zilvergrijs, ook hierbij geldt indien je graag een andere kleurstelling plissé doek wilt toepassen is dit gewoonweg mogelijk op aanvraag.

Doordat het systeem zeer eenvoudig zelf te monteren is door middel van de montageset is de plissé zonwering de betaalbare zonwering voor je overkapping. Doordat de zonwering veelzijdig toepasbaar is bij diverse overige merken of leveranciers van overkappingen  Pas je plisse zonwering toe onder een overkapping met glas voor het tegenhouden van het irritante zonlicht en tevens om een gemoedelijke warme sfeer te creëren. Wanneer verlos jij jezelf van het scherpe zonlicht?